FAQ - tutaj zadajemy krótkie pytania
Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly
O to by się chyba zgadzało, jeszcze jest azdyk ale to każdy zapewne wie.Wynika z tego że jak opuścimy pole widzenia wachty to zostaje radar i dupa
- shalashaska
- Tonaż: 127.000 BRT
...Maly problem ;/ SH3
Witam wszystkich jestem tutaj nowy na forum i chcialbym dowiedziec sie kilka rzeczy dotyczacych Silent huntera 3 otoz ostatnio nabylem ta gre i bardzo mi spodobala tylko mam maly problemik dotyczacy patchy nie moge zainstalowac zadnego poczawszy od wersji 1.1 do 1.4 wyskakuje mi taki komunikat
C:\Program files\Ubisoft\SilentHunterIII\MissionEngine.dll: unknow version
Aktualnie posiadam 1.0 wersje
Za wszelka pomoc z gory thx
C:\Program files\Ubisoft\SilentHunterIII\MissionEngine.dll: unknow version
Aktualnie posiadam 1.0 wersje
- Shooter19
- Tonaż: 4.000 BRT
Probowalem juz na wiele sposobow instalowalem patch przed skopiowaniem cracka i tez wyskakiwal komunikat ze nie moge zainstalowac wiec sam juz niewiem co moze byc przyczyna ;/ ..........A tak z innej beczki wgralem sobie kilka nawigacyjnych modow przez program Jone Soft Generic Mod Enabler i ich niemam po wlaczeniu gry ;/ a moze trzeba gdzies kliknac zeby sie pokazayly chodzi mi tu o np. 360 degree bearing i Bearing Tools
- Shooter19
- Tonaż: 4.000 BRT
Re: ...Maly problem ;/ SH3
1.
2.
Jak pisałbyś prawdę od początku to bym ci pomógł
Shooter19 napisał(a):ostatnio nabylem ta gre
2.
Shooter19 napisał(a):zassalem z neta
Jak pisałbyś prawdę od początku to bym ci pomógł
- driver134
- Tonaż: 354.000 BRT
Nie panikuj, podaj mi na priv e-maila, wyślę ci Crack od europejskiej wersji. Scrackujesz gołą grę i potem patch wejdzie bez problemu. A tak na marginesie to kiepsko szukałeś, bo jest dobra działająca wersja polska. Wiem bo sam ją mam mimo że mam 2 oryginały . Ubi soft jest sam sobie winien skoro z pierwszych wydań gry nie dało sie zrobić kopii bezpieczenstwa.
- pw524
- Tonaż: 337.000 BRT
degradacja
szlag mnie trafi....
dwadziecia pare tysiecy punktow doswiadczenia a ten dziad mnie degraduje po kolejnej misji do oberleutnanta i mam 5 tys doswiadczenia. a informuje ze niby AWANSOWALEM...nie zatopilem zadnego szpitalnego ani wlasnej jednostki za to chyba z 10 handlowych...co jest kurde grane?? grrr......
dwadziecia pare tysiecy punktow doswiadczenia a ten dziad mnie degraduje po kolejnej misji do oberleutnanta i mam 5 tys doswiadczenia. a informuje ze niby AWANSOWALEM...nie zatopilem zadnego szpitalnego ani wlasnej jednostki za to chyba z 10 handlowych...co jest kurde grane?? grrr......
- maciekozi
- Tonaż: 29.000 BRT
degradacja
Mnie tez zdegradowali jak wróciłem do macierzystego portu w sposób Esc i do poru.Od teraz wracam sam do samego konca
- kimano-u96
- Tonaż: 413.000 BRT