Brakuje w sklepach SH3
Moderatorzy: Jatzoo, dragonfly
• Strona 1 z 1
Brakuje w sklepach SH3
Jestem nowym uzytkownikie. Najpierw zainteresowałem się temate, a później chciałem kupić grę SH3. Okazało się, że po obniżce cen SH3 brakuje w większości internetowych sklepów i bedzie tak do marca. Dowiedziałem się bowiem od firmy CENEGA (polski dystrybutor gry), że ponowne wydanie gry nastąpi na początku marca w nowej serii. Sam swoją grę kupiłem od nich jako jeden z egzemplarzy, z którego korzystała pomoc techniczna CENEGI (jak ktoś dzwonił mieli rozpakowaną grę i podawali co jest w pudełku, gdzie jest numer itp.) więc dostałem grę rozfoliowaną ale za ponad połowe mniej. Więc jak ktoś zamierza kupić grę to niech kupuje, bo jak mówił gość z CENEGI za tą cene wykupili gre bardzo szybko.
Większość z was korzysta z oryginałów czy piratów?
PS. W jakimś mało znanym sklepie komputerowym znalazłem jeszcze SH3 i kupiłem, teraz mam dwa oryginały i jestem pewny o przyszłość:)
Większość z was korzysta z oryginałów czy piratów?
PS. W jakimś mało znanym sklepie komputerowym znalazłem jeszcze SH3 i kupiłem, teraz mam dwa oryginały i jestem pewny o przyszłość:)
- szakal
- Tonaż: 2.000 BRT
Re: Brakuje w sklepach SH3
szakal napisał(a):Większość z was korzysta z oryginałów czy piratów?
Piratów to my tolerujemy tylko na morzach...popatrz na nas - same "orginały"
- Myszkin
- Tonaż: 960.000 BRT
Witam.
W gdańskim Empiku widzę na półkach SH3 na co dzień, więc z kupnem tam nie powinno być problemu. Ale nie zrobili jeszcze przeceny
Pozdrawiam.
W gdańskim Empiku widzę na półkach SH3 na co dzień, więc z kupnem tam nie powinno być problemu. Ale nie zrobili jeszcze przeceny
Pozdrawiam.
- Korvettenkapitan
- Tonaż: 436.000 BRT
• Strona 1 z 1